Skip to main content

Motion Graphics

Gemiddelde marktprijs: €1.999,-

Motion Graphics van Animatiebrouwerij: €999,-

Motion graphics maken

Motion graphics zijn illustraties die worden geïllustreerd of bewerkt door een illustrator en in beweging worden gebracht door een animator. Wie wel eens tv kijkt heeft het vaak voorbij zien komen. Denk aan een logo animatie, naambalkje van een spreker of een videoclip van een pop- of rock band. Simpel gezegd zijn dit dus afbeeldingen die in beweging worden gebracht voor een stilstaande of bewegende achtergrond. U kunt het vergelijken met een bewegende collage. 

Motion graphics laten maken

Met motion graphics kunnen we letterlijk alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een simpele, zakelijke of een juist hele creatieve logo animatie. U kunt uw video voorzien van icoontjes, titelbalkjes en/of ondertiteling. Of we kunnen een complete motion graphics animatie video voor u maken op basis van vooraf ontworpen of aangeleverde visuals. Zoals de voorbeelden hieronder.

In het voortraject gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen voordat wij enkele schetsen gaan maken. Want alleen u weet wat goed bij uw merk of bedrijf past.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op een bepaald ontwerp gaan wij aan de slag met het storyboard. Het storyboard zal bestaan uit zo’n 3 tot 12 afbeeldingen per scene. Nadat we een akkoord hebben op het script, stijlvoorstel en storyboard gaan we het animeren. Het animeren zal dan vervolgens één tot enkele dagen in beslag nemen, maar nooit meer dan één week. Na opleveringen van de eerste versie heeft u nog twee review rondes voor (eventuele) aanpassingen. Maar wij hechten veel waarden aan het geluk van onze klant daarom is een (eventuele) derde ronde niet onmogelijk.

Motion graphics kosten en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over het laten maken van motion graphics kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt een prijslijst opvragen. 

motion graphics animatie video animatiebrouwerij motion graphic 3

Specificaties

  • Product: Motion graphics
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD (4K)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 450+ motion graphics

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier